Hogyan Válasszon Szakszerű Megoldást

Veszélyes Anyagainak Tárolására?

Ingyenes tanulmányunkból választ kaphat kérdéseire.

Mindössze adja meg nevét és email címét és máris letöltheti tanulmányunkat.


Szakszerű Megoldások Veszélyes Anyagok Tárolására

Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanúsítvánnyal.

Ha az Ön cége is azzal a problémával szembesül, hogy olyan megoldást találjon a veszélyes anyagok és hulladékok tárolására, amellyel megfelel a különböző hatóságok előírásainak, akkor a legjobb helyen jár.

Működésünk elmúlt 13 éve során rengeteg hasonló gonddal küzdő cégnek (köztük gyógyszeripari-, autóipari cégeknek, termelővállalatoknak, stb.) segítettünk már megoldani a tevékenységük során felhasznált veszélyes anyagok, vagy az annak során keletkező veszélyes hulladékok szakszerű tárolását.

Az alap probléma az, hogy a gyártás/termelés során felhasznált, vagy keletkezett minden olyan veszélyes anyagot, vagy veszélyes hulladékot, amely tűzveszélyes, illetve a környezetre-, vagy talajvízre ártalmas, az előírásoknak megfelelően (tárolási hőmérséklet biztosítása, megfelelő légcsere, kármentőtálca, stb.) kell tárolni.

Az Ön cége jelenleg mennyire tesz eleget a veszélyes anyagok és hulladékok tárolására vonatkozó előírásoknak?

Ha felkeresnék cégét a hatóságok, hogy megfelelően tárolják-e ezeket a veszélyes anyagokat, akkor mit találnának?

Szomorú tapasztalatunk, hogy a cégek általában (tisztelet a kivételnek) csak a hatósági megkeresést követően próbálnak megoldást találni a problémára. Ez persze részben érthető, hiszen egy minden igényt (értsd előírást) kielégítő veszélyesanyag-tároló kialakítása nem kis költséget, utánjárást, és emberi erőforrást igényel. Legalábbis rövidtávon. Hosszabb távon mindenképpen célravezetőbb és kifizetődőbb elejét venni a szankcionálásnak.

Veszélyesanyag-tároló konténereink Németországban készülnek, egytől-egyig 100%-ban horganyzott kivitelben és rendelkeznek Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanúsítvánnyal így szakszerű megoldást biztosítanak a fenti anyagok tárolására.

Biztos lehet benne, hogy termékeinkkel hosszú távon, kielégítő megoldást talál a fenti problémára és nem kell hatósági retorzióra számítania.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy az Ön számára is megtaláljuk a legjobb megoldást!

Segítünk kiválasztani Önnek a megfelelő méretű- és felszereltségű konténert!